A fogorvos válaszol

Fogínykorrekció/csontpótlás

J. Réka

Volt egy fogínyműtétem 2 hete, de azóta szinte ugyanannyira visszahúzódott az ínyem (nincs csontom, valószínű a rossz fogszabályzás miatt ment el). Az ínyt a szájpadlásból szedték, az azóta szépen gyógyul, azzal nincs probléma. A front jobb 1esről van szó, a mellette levő kettesem pedig implantátum (csírahiányos voltam). A kérdésem az lenne mikorra lenne érdemes időpontot foglalnom konzultációra? Sajnos ezen a helyen ahol most vagyok nem érzem magamat biztos kezekben, tapogatózok a sötétben, mit és hogyan kéne csinálnom, hogyan tisztítsam, stb, mert semmiről nem tájékoztattak, ezért is keresnék egy új, szimpatikus helyet.

Köszönöm,
J.Réka

Válasz

Tisztelt Kérdező,

az ínyrecesszió műtéti helyreállításának célja, hogy az íny a zománc-cement határhoz, vagyis az eredeti pozícióba tapadjon vissza. Sajnos az Ön esetében valószínűleg meg kell ismételni a műtéti beavatkozást, esetleg valamilyen más műtét technika segítségével. Érdemes megvárni a műtétet követő 6. hetet a konzultációval.

Üdvözlettel:

Dr. Orbán Kristóf

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk