A fogorvos válaszol

Fogínysorvadás

P. Krisztina

Üdvözlöm!
Sajnos fogínysorvadásban szenvedek ami annyira előrehaladott,hogy esett már ki fogam,és most sajnos alul elől is.Viszont annyira lent van az íny,be van gyulladva,hogy fájdalomcsillapítón élek.Voltam nem olyan régen fogászaton foghúzás miatt,és annyira lekezelő,megalázó volt az orvos,amiben részben igaza volt,hisz elhanyagoltam de egyébként is fél az ember nem,hogy ilyen bánásmódban részesüljön.Az lenne a kérdésem,hogy gondolom itt már csontpusztulás is van hogy mit tudnak ezzel kezdeni?

Válasz

Kedves Kérdező!

Személyre szabott terv készítéséhez röntgenvizsgálattal egybekötött konzultáció szükséges, hiszen a csont és a fogak állapotától függ, hogy egy adott esetben mit lehet kivitelezni, lehet-e a fogak megtartását vallani vagy inkább a hiányuk pótlását érdemes tervezni. Kérem jelentkezzen konzultáción telefonon vagy e-mailen. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk