A fogorvos válaszol

Fogkő kiesése

.

Jó estét!

Már évek óta elektromos fogkefét használok és a ma esti fogmosás alkalmával lent, középen magától kiesett két nagyobb darab fogkő. Most olyan érzésem van, mintha lyuk lenne a helyén. Most mi az elsődleges teendő szonkívül, hogy fel kell keresnem egy fogorvost? Nem fáj, de nem jó érzés és a fogaimat is féltem.

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy nagyon alapos fogkőszedés a következő teendő, és ezt követően pedig kiegészíteni az elektromos fogkefe használatát fogköztisztítók használatával is.

Amennyiben a fogköztisztítók használatával kapcsolatban kérdése lenne, úgy azt a depurálás (fogkőszedés) alkalmával nyugodtan tegye fel a beavatkozást végző kollégának.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk