A fogorvos válaszol

Fogkorona

N. Szandra

Üdvözlöm! Tegnap felhelyezésre került a 10 tagú fogkorona. 5 le csiszolt fogam van. Ez az 5 fog fáj de csak harapás és rágás közben. Ez ilyenkor még normális és majd idővel megszűnik vagy nem kellene fájnia? Hidegre melegre nem érzékeny, csak nyomásra. Köszönöm válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

Pótlások készítésénél, főleg, ha ilyen kiterjedt pótlásról van szó, a beragasztást követően előfordulhat nyomási érzékenység.

Amennyiben ez nem javul napokon belül, vagy minimálisan is kényelmetlennek, esetleg magasnak érzi a készült hídpótlást, úgy mindenképpen jelezze ezt kezelőorvosának. Esetleg kisebb korrekcióra lehet szükség.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk