A fogorvos válaszol

Fogkorona

Z. Richárd

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!

A felső fogsorom mindig is össze vissza állt, két metsző fogam elvan „ferdülve” és az egyik a másik felett van kicsit tolódva, az egyik szemfogam fentebb nőtt, most jelenleg nem tudok elmenni konzultációra a korona vírus miatt, de szeretném tudni milyen módszerekkel lehetne ezt javítani, illetve hogy fogkoronával lehet e ezt, illetve melyik a leggyorsabb módszer arra, hogy végre legyen legalább elfogadható mosolyom,. 19/f

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérdésére válaszolni kizárólag személyes konzultáció alkalmával lehetséges. Jelenleg sajnos semmi használható információ nem áll birtokunkban, ami alapján egyáltalán a kezelés menetének irányát előre tudnám vetíteni: fogszabályozó kezelés kellene, vagy korona, vagy egyéb… Van-e bárhol foghiánya, esetleg már meglévő pótlása, gyökérkezelt foga stb..

A veszélyhelyzet elmúltával keressen minket bizalommal egy konzultációs időpontért, ahol minden bizonnyal át tudják majd beszélni kollégámmal a lehetőségeket.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk