A fogorvos válaszol

Fogkorona

M. Melinda

Kedves Doktornő!
Nemrég kérdeztem,hogy mi a teendő ha fáj a fog a korona alatt.Köszi a választ.Voltam az orvosomnál.,csinált röntgent,de semmi elváltozás nincs.Kitisztította a korona alatt,és ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni,hogy a fogat a korona nem teljesen zárja le?Lehet ,hogy alatta érzékeny a fog?Nekem mindíg érzékenyek voltak a fogaim,kint volt a fognyak.És hát mondanom sem kell a fájdalom most is megvan.Nem is nagyon tudok enni olyan érzékeny.Használok curasept gélt,selymet .Mit tehetnék?Persze gyökérkezelnék,de azt se tudom melyiket kellene.Örülnék ha tudna segíteni.köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban sajnos nem tudok Önnek mit mondani. Nem véletlenül indul minden orvosi beavatkozás a beteg alapos kikérdezésével, szájvizsgálattal, és a kellő képalkotó eljárások elkészítésével. Utóbbi nem feltétlen csak röntgeneket jelent, sok esetben csak egy CT felvétel képes megmutatni, hol lehet a baj.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk