A fogorvos válaszol

Fogkorona/hid behelyezese utan elmozdulás

K. Adrienn

Kedves Terenyi Fogaszat!
Tavaly augusztusban huztak ki a jobb felso 4-es fogam, most marcius vegen kaptam 2 tagu koronat a 4-5-osokre. Sajnos eloszor tul magas volt a korona (sajnos en nem erzekeltem megfeleloen), 1 honap utan mentem vissza, csiszoltak belole, mar jo a magassaga, viszont valami nincs rendben a harapasommal. Ha mosolygok, feszul felul a fogsorom illetve tulsagosan elol erzem azota a felso fogsorom az alsohoz kepest, ami nagyon zavaro. Sajnos erzem beszed kozben es evesnel is, elotte sose volt ilyen. Tudna esetleg tanacsot adni? Ez hogyan fugghet ossze?
Koszonettel,
Adrienn

Válasz

Kedves Adrienn!

Látatlanban sajnos erre nem tudunk mit mondani. Szájvizsgálat, röntgenek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy véleményt formáljunk erről az esetről.

Konzultációs időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk