A fogorvos válaszol

Fogmosás

F. Márk

Tisztelt Fogorvos!

Minden nap többször mosok fogat, étkezés után várok legalább fél órát a fogmosással és az utóbbi időben kerülöm a cukros üdítőket sőt még elektromos fogkefére is váltottam aminek a fogfehérítő “üzemmódját” használom és nem hanyagolom el a fogaimat, de mégsem fehérednek. Inkább sárgás árnyalatúak mint fehérek, pedig a nyár folyamán voltam fogfehérítésen. Kaphatnék valamilyen tanácsot, hogy hogyan tudnám elérni, hogy a fogaim fehérebbek legyenek?

Válasz

Kedves Kérdező!

Fogfehérítést követően, ha az sikeres volt, a színtartósság attól is függ, milyen mértékben fogyaszt fogakat elszínező táplálékot (pl: kóla, ketchup, vörösbor). Ha a korábbi professzionális fogfehérítés nem volt kellően sikeres, akkor otthon végzett praktikákkal sajnos nem fog további hatást elérni. Javaslom keresse fel kezelőorvosát, elképzelhető, hogy a friss sárgás elszíneződést professzionalis dentalhigiéniás kezeléssel el lehet távolítani. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk