A fogorvos válaszol

Fognyak tömés

K. Katalin

Tisztelt Klinika!

Két nappal ezelőtt fognyak tömésem volt, mert az ínyem kicsit fel van húzódva és emiatt érzékeny volt a fogam. Azóta érintésre, illetve étkezés közben ha hozzáér valami, annyira érzékeny a fogam, hogy összerándulok és kiráz a hideg. Fájdalmasabb, mint tömés előtt volt. Meddig fog ez tartani, nagyon kellemetlen? Egyáltalán normális ilyenkor ez?

Köszönöm!

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Esztétikus tömések után fokozott érzékenység  előfordulhat. Keresse fel kezelőorvosát kontroll céljából, hiszen neki van információja arról mennyire volt mély a nyaki kopás illetve milyen mértékben kellett előkészíteni a fogat, így kezelőorvosa ítélheti meg, szüksége lehet-e esetlegesen gyökérkezelésre. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk