A fogorvos válaszol

fog+nyelv zsibbadás

Tisztel Doktor úr/nő!

A kérdésem!

Kétnappal ezelőtt kaptam injekciót / ultrakaint / a fog csiszilás miatt. A tűszúrás közben erős fájdalmam volt, a szúrás helyétől a nyelv közepéig mint ha egy ideget ért volna, ezek után rögtön elzsibbadt a fél nyelvem. Azóta ki állt a zsibbadás az államból csak a félnyelvemből nem. Érdeklődnék hogy elfog e múlni, Ha nem akkor mire számítsak! Az orvosnő nem tudott mást mondani, mint várjunk vele egy pár napot. Válaszát előre is köszönöm! Sok szeretettek. G Zoltán

Válasz

Ez sajnos érzéstelenítés során előfordulhat. Ennek a zsibbadásnak múlnia kell, azonban hogy mennyi idő alatt, az egyénileg nagyon változó. Javaslom, szedjen valamilyen B vitamin komplexet (Milgamma drazsé pl., recept nélkül kapható), ami segíti az ideg regenerációját.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk