A fogorvos válaszol

fogorvosi kezelés külföldieknek

Tisztelt Fogászat!Lehet, hogy furcsának találják kérdésemet, de engem az érdekelne, hogy ha egy külföldi akarja rendbe hozatni a fogait akkor hogy zajlik egy kezelés? Magamból kiindulván egy sima gyökérkezelés után is számos alkalommal kellett visszamennem a fogorvoshoz. Gondolom, hogy pl. egy implantátum beültetése elég időigényes dolog, és elképzelni sem tudom, hogy pl. mennyi időre kell ilyenkor valakinek ideutaznia. Tudnának erről valami információt adni? Előre is köszönöm.

Válasz

Külföldiek esetében is előzetes konzultációk és röntgenelemzéseket követően átfogó, részletes kezelési tervet készítünk.

A kezeléseket a pácienssel egyetértésben nagyobb egységekre bontjuk. Így egyszerre történhet meg gyökérkezelés, inlay készítése, implantátum behelyezése… Ez természetesen nem egy ülésben történik, hanem a páciens által egyszerre itt töltött idő alatt elosztva.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk