A fogorvos válaszol

Fogótlás

.

Kedves Doktorok! Panaszmentes felső hidat cseréltem le orvosi javaslatra. Az új körhíd az első próbák alkalmával reteszként működött, majd 4 hónap (!) javítgatás után ott tartunk, hogy rágni már lehet vele, de nagyon kényelmetlen és a jobb felső 3-as fog még mindig összeakad az alsó foggal és dörzsöli le róla porcelán fedést. A fogtechnikus nem hajlandó másikat csinálni, mert szerinte a fogsor megfelelő. Mit lehet tenni? Válaszukat köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

A fogpótlást készítő fogorvosnak ismételten mondja el a panaszait. Mindenképpen orvosi és nem fogtechnikai döntés kell hogy legyen, hogy a pótlás szakmai szemmel megfelelő e. Amennyiben nem, akkor szükséges kijavítani a hibákat. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk