A fogorvos válaszol

Fogpolírozás

Üdvözlöm!Kiss Tünde vagyok.A fogpolírozással kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Mi ennek az előnye-hátránya? Mennyire károsítja a fogat, a zománcot?Milyen fajta módszerrel csinálják? Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Ha csak a rágóél kisebb zománcegyenetlenségeinek lecsiszolásáról van szó, az nem káros a fogára nézve.  Természetesen a zománc felülete ilyenkor sérül, de a nyál útján az ásványi anyagok visszaépülnek, a zománc visszatömörödik. Érdemes magas fluorid tartalmú fogkrémet használni ilyen esetben. A csiszolás általában finomabb szemcséjű gyémánt fúróval, vagy polírozó koronggal történik és nem igényel helyi érzéstelenítést.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk