A fogorvos válaszol

Fogpolírozás

Üdvözlöm!Kiss Tünde vagyok.A fogpolírozással kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Mi ennek az előnye-hátránya? Mennyire károsítja a fogat, a zománcot?Milyen fajta módszerrel csinálják? Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Ha csak a rágóél kisebb zománcegyenetlenségeinek lecsiszolásáról van szó, az nem káros a fogára nézve.  Természetesen a zománc felülete ilyenkor sérül, de a nyál útján az ásványi anyagok visszaépülnek, a zománc visszatömörödik. Érdemes magas fluorid tartalmú fogkrémet használni ilyen esetben. A csiszolás általában finomabb szemcséjű gyémánt fúróval, vagy polírozó koronggal történik és nem igényel helyi érzéstelenítést.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk