A fogorvos válaszol

fogpótlás

G. Anna

Tisztelt Fogászat!

A honlapjukon olvastam, hogy foglalkoznak Maryland híddal történő fogpótlással.
Érdeklődni szeretnék, hogy egy-egy hiányzó fog helyét szeretném ezzel a lehetőséggel orvosolni, milyen árban érhető el ez a megoldás?
Üdvözlettel: Galambos Anna

Válasz

Kedves Anna!

Maryland Bridge-et leggyakrabban ideiglenes megoldásként készítünk, olyan esetekben, amikor pl. implantátum behelyezését követően várunk a gyógyulásra, de az esztétikai zónában szeretnénk erre az időre egy ideiglenes, ám fix, restaurációt alkalmazni.

Friss röntgen és vizsgálat nélkül nem áll módunkban kezelési tervet adni, így a Maryland bridge árát pusztán tájékoztató jelleggel tudom jelen körülmények között megadni. Egy tag esetén,  kompozitból, fém erősítéssel, két befekvő karral 60.000 Ft, két tag esetén ugyanez 80.000 Ft. Annak megítélésére, hogy az Ön esetében elvégezhető-e a kezelés, keresse fel rendelőnket konzultáció céljából. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk