A fogorvos válaszol

fogpótlás

K. Edit

Nagyon félek a fogorvostól ezért halogattam a felkeresést.Tudnak fájdalom mentesen húzni,csiszolni? Lehet,hogy buta kérdés,de én ezért nem mentem eddig.

Válasz

Kedves Kérdező!

A mai modern fájdalomcsillapítók mellett teljesen fájdalommentesen lehet dolgozni. Viszont az is igaz, hogy minél többet vár, annál nagyobb beavatkozásokra lehet szükség, így azt javasoljuk, minél hamarabb kezdjen bele a szükséges kezelésekbe.

Egy barátságos hangulatú konzultáció alkalmával minden apró részlet átbeszélhető, pontosan tudni fogja, mit milyen ütemben érdemes végezni, milyen beavatkozásokra lesz szüksége.

Időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk