A fogorvos válaszol

Fogpótlás All-on technológiával

Tisztelt Doktornő/Doktorúr!
Férjemnek sok éve krónikus fogágybetegsége van. Felső fogsora hiányos, illetve leköszörült fogakon ragasztott fogpótlás van. Az állandó gyulladás miatt felmerült a meglévő fogak eltávolítása. Szeretném megkérdezni, hogy az önök által végzett All-on technológiával elvegezhető-e végleges implantátum büntetése, egyidejűleg a fogak eltávolításával?
Köszönöm szépen!

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérdésére látatlanban válaszolni sajnos nem tudunk. Egy ilyen komoly, nagy beavatkozással járó kezelésnél a szájsebész kollégának személyesen kell találkoznia a pácienssel, ahol mindenre kiterjedő szájvizsgálat történik. Ezt kiegészítendő röntgen felvételekre, illetve egy fogászati CT felvételre van szükség. Nem elhanyagolandó a páciens anamnézise: szedett gyógyszerei, meglévő betegségek stb, amik egy része eleve kizárhatha a beavatkozást.

Konzultációs időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk