A fogorvos válaszol

fogpótlás problémák

H. Imre

Üdvözlöm!

A mai nap tették be a fogpótlásaim, hidak, koronák. Tudom meg kell szokni stb. Viszont nem is ez a legfőbb problémám jelenleg vele…. hanem az, hogy nem tudom rendesen összezárni a fogaimat a számban. A baloldali pótlások alsó/felső elég közel vannak egymáshoz (magasan zárnak?), emiatt a jobb oldal alig érintkezik, az elülső fogaim pedig tulajdonképp nem is záródnak össze. Még megyek az orvosomhoz, de lehet még ezen a dolgon csiszolni? Vagy már késő bánat és elölről kell kezdeni az egész folyamatot, ha megfelelő változtatást akarok? Így sem volt olcsó és hatalmas meglepetésemre a megbeszélteken kívül újabb jelentős összeget kér az orvosom, de én már a jelenlegi munkája minőségével sem vagyok elégedett… Kaptam vagy 5 helyre érzéstelenítő injekciót így lehet nem igazán vette a kommunikációm, hogy nem zár jól a pótlás, később annyit kérdezett „jobb-e már”, kénytelen voltam bólintani és ezt szerintem okénak vette és szépen befejezte. Most órákkal a kezelés után sem tudok még szóban kommunikálni az injekciók miatt…

Válaszukat köszönöm!

Válasz


Kedves Kérdező!

Amennyiben az új fogpótlások magassága nem megfelelő még, úgy nem csak lehet, de kell is ezen korrigálni. Hogy milyen mértékű korrekció szükséges és mire van lehetőség, látatlanban sajnos nem lehet megmondani. De mindenképp keresse fel kezelőorvosát és jelezze neki észrevételeit!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk