A fogorvos válaszol

Fogpótlás!

N. Szabolcs

Tisztelt doktor úr/nő!

Annyi lenne a kérdésem, hogy nekem 2 hete kihúzták 2 fogam, amit pótolni kell, viszont abban a sorban van még rossz fog, akkor annak ellenére is lehet pótolni a kettő fogat, vagy előtte a többi rosszat is ki kell húzni, ami abban a sorban van?

Válasz

Kedved Kérdező!

Azt, hogy meglévő fogai milyen állapotban vannak, szükséges-e az eltávolításuk, látatlanban sajnos nem tudom megmondani. Kérdezze kezelőorvosát bizalommal, kérjen tőle kezelési tervet, ami alapján a még felmerülő tisztázatlan kérdéseket meg tudják beszélni. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk