A fogorvos válaszol

fogrepedés

Tisztelt Doktornő/ Úr, 2 fogamon repedést fedeztem fel, teljesen félbe vannak repedve, egészen az ínyemig és félek hogy letörhetnek. Arra gyanítok, hogy annó amikor a bölcsesség fogaim nőttek, összenyomták a fogakat és ennek hatására megrepedtek. (a bölcsesség fogaimat azóta már kihúzattam)ILyen esetben lehetne rájuk valami védő réteget tenni?Köszönettel,B. Ágnes

Válasz

A felületoi zománcrepedések a fogyasztott ételek, italok hőmérséklet- különbségéből adódnak. Ezekkel nincsen teendő. Abban az esetben, ha törésről van szó, akkor először röntgenfelvétel és szájüregi vizsgálat szükséges a megfelelő terápia kialakításához!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk