A fogorvos válaszol

Fogsín

Üdv egy kerékpáros baleset során megsérült a felső három metszőfogam ,a letört részeket a fogorvosom sikeresen fel is építette,de a jobb és a bal egyesekmozogtak ezért felrakott egy ilyen műanyag merevítő sínt , ami a két szemfogtól kezdve van a fogak hátuljára ragasztva.De ma ahogy vacsoráztam észrevettem hogy a nekem jobbra eső szemfogról ahol a sín vége van levált.A fogorvossal sajnos csak leghamarabb június 4.én tudok találkozni.Pedig úgy vigyáztam rá nehogy beleakadjon valamibe,nem is akadt,de mégis levált egyenlőre még csak arról az egy fogról.Most mit tegyek?

Válasz

Ha a sín még tartja a sérült fogakat, akkor óvatosan rágjon, próbálja kímélni ezeket a fogakat. Ha a sín leválása folytatódik és a fogak mozgathatóvá válnak, akkor forduljon szakemberhez!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk