A fogorvos válaszol

Fogsor

Üdvözlöm!Olyan kérdésem lenne,hogy felül nincs fogam már,de alul vannak még rossz fogaim,ebben az esetben tudok csak felülre szájpadlásos kivehető fogsort csináltatni?mert ha alul is kihúzatom és úgy csináltatom egyben addig akkor a beszédem sokat romlana,és a munkámbol kifojólag nem lenne jó!Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Természetesen lehetséges egyszerre csak az egyik állcsontra megcsináltatni a fogpótlást.

Összességében azonban funkció szempontjából ideálisabb, ha egyszerre készül el a pótlás alul és felül.

Elöször egy konzultációs időpont keretében az egész kezelési tervet átbeszéli kezelőorvosával, ahol aggodalmaira is külön figyelmet fordítanak. Ennek tükrében tudják meghatározni a pontos kezelési tervet, ami igazodik az Ön igényeihez.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk