A fogorvos válaszol

Fogsor helyreállítása fogszabályzó nélkül lehetséges?

.

Tiszelt Doktor úr/nő!21 éves vagyok és volt már fogszabályzóm korábban de sok probléma miatt abbamaradt a kezelés és ki lett véve viszont azóta nagyon szégyenlem a fogsorom mivel összevissza állnak a fogaim viszont fogszabályzó készüléket nem merek megint bevállalni.Még arra is hajlandó lennék akár, hogy ép fogaimat kihúzzák/lecsiszolják (nem igazán tudom pontosan, hogyan működnek ezek az eljárások) annak érdekében, hogy egyenes vagy legalábbis valamennyivel szebben nézzen ki.Egyik szemfogam előre tolódott és a két első fog is egymásra nőtt egyik előre dőlt enyhén másik pedig hátra ezzel teljesen elrontva az esztétikai látszatot.Képet is mellékelek hátha az valamennyire segít bár tudom, hogy élőben lehet megítélni de talán ad egy kiinduló pontot.Kép: http://i.imgur.com/gkvkL4q.png?1Előre is köszönöm válaszát!

Válasz

Szívem szerint a fogszabályozást javasolnám, mint a lehető legkevesebb foganyagveszteséggel járó, legideálisabb, legjobb esztétikai eredményt nyújtó eljárást. Amikor frontfogak koronákkal történő esztétikai helyreállításának lehetőségeit vizsgáljuk, lenyomatot szoktunk venni a fogazatról, aminek alapján a fogtechnikus egy modellt készít. Ezzel tudja prezentálni a koronákkal elérhető eredményt, így azt a páciens még a fogak lecsiszolását megelőzően meg tudja tekinteni és módja van dönteni, hogy kéri-e a kezelést. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, javaslom, keresse fel személyesen rendelőnket egy konzultáció, illetőleg a várható eredményt bemutató modell és az ehhez tartozó kezelési terv készíttetése céljából!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk