A fogorvos válaszol

Fogsor

N. Dávid

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!
A 11-es fogam feljebb csúszott, az ínyem a fog felett ritkán vérezni is szokott, és az ajkam a fog előtt kisseb lett, egy kis részen a felére csökkent, nem emlékszem hogy elestem volna vagy akármi serülésem lett volna.
Alsó fogsoromban a 41-31-32-33-as fogaim váltakozva befele illetve kifele állnak a többihez képest, különösen a 33-as! Körülbelül 2-3 éve vettem eszre, de azelőtt minden fogam a helyén volt.
Ezt fogszabályzóval helyre lehetne hozni?
Ha igen, mi a menete annak hogy fogszabályzóm legyen?

Válasz

Kedves Kérdező!

Természetesen pontos választ csak szájvizsgálat, személyes konzultáció után tudunk mondani Önnek, de úgy gondolom, a fogszabályozó kezelés megoldhatha a problémát.

Ennek menete a következő: személyes konzultációs időpontot kell egyeztetni munkatársainkkal. Dr. Opyakin Viktor Doktor Úr fogja megvizsgálni (megnézi a harapását, a fogak állását), majd vesz egy lenyomatot az alsó-felső fogakról. Ezt követően elrendeli pár ilyenkor szokásos röntgen készítését, majd a fenti vizsgálati eredmények birtokában készül Önnek egy kezelési terv, illetve ehhez kapcsoltan egy árajánlat.

A mostani veszélyhejzetre való tekintettel sajnos minden magyarországi rendelőben kizárólag akut ellátás végezhető, konzultációs időpontot most sajnos nem tudunk adni Önnek, a vírushelyzet elmúltál várjuk sok szeretettel!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk