A fogorvos válaszol

Fogszabályozás

K. Orsolya

Kedves Rendelő!

Bulldogharapásom van és szeretném rendbe hozatni. Olvasgatok az interneten hogy igy hamarabb tönkre mehetnek a fogak. És lehet műtétre kerülne a sor, gondolom már szabályozás nem jöhet szóba mert két nagy örlő fogam hiányos és volt ami nem is nőtt ki. Kicsit kétségbe vagyok esve és csak remélni merem hogy meg lehet még gyógyítani hogy normál harapásom legyen. Az orvos aki most kezel készitett nekem egy clear aligner készüléket amit a felső fogsoromon kell viselnem. De szerintem ez nem teljes segítség.
Várom válaszukat.
Üdvözlettel

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérdésére kizárólag egy szakorvosi konzultáció, illetve a szakorvos kolléga által kért speciális röntgenek után lehet választ adni.

Rendelőnkben Dr. Ficzere Ildikó kolléganőm, és Dr. Opyakin Viktor kollégám áll rendelkezésére. 

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk