A fogorvos válaszol

Fogszabályozás

S. Amanda

Szép napot!
3 hónapja vették le a fogszabályzómat másfél év után , éjszakáit kaptam helyette. Viszont a fogaim elmozdulnak mindig az éjszakai levétele után pár órával , illetve a harapásom sem pontos. Újra vissza szeretném rakatni az állandót, viszont a harapásom korrigálásához a fogak közé be kellene kis hézagokat fúrni ,majd azokat összehúzni, hogy elég hely legyen – a fogorvos elmondása szerint .
A kérdésem az lenne , mennyire kockázatos ez? Nagyon szeretném, hogy ha már belekezdtem , elégedett legyek. Lehet valami gond ezzel a módszerrel? Más út nemigen van.
Előre is köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

A levelében jelzett elváltozásokat látatlanban nehéz megítélni. Az orvosa által ajánlott elcsiszolás (IPR) a fogzománc részleges, előre megtervezett eltávolítása pontosan megtervezett módon. Ezt egy hivatkozásban alább meg is tekintheti. 
https://www.youtube.com/watch?v=jJvjpwQ9S1k

Remélem ez segít meghozni a megfelelő döntést. Amennyiben további kérdései lennének forduljon bizalommal szakembereinkhez.
Tisztelettel, Dr. Opyakin Viktor

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk