A fogorvos válaszol

Fogszabályozó

B. Eliza

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az alsó első nagyőrlő kihúzása után lehetséges-e fogszabályozóval a keletkezett rést összehúzni?( a bölcsessegfogak épek) Mennyi időbe telne? 23 éves vagyok, még nem szeretnék implantátumot vagy hidat.
A valaszát előre is köszönöm!

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Általánosságban jellemző, hogy alsó őrlőfog hiányát nem lehet tökéletesen zárni. Az alsó állcsont szerkezeti sajátosságai miatt abban a fogak testes elmozdítása őrlőfognyi mértékben általában nem kivitelezhető. De természetesen minden esetben egyéni mérlegelésre van szükség, ezért javaslom, keressen fel fogszabályozó szakorvost, aki személyre szabott kezelési tervet tud Önnek összeállítani.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk