A fogorvos válaszol

Fogszabalyzas

S. Anita

Tisztelt Doktornő(úr)!
Kérdésem… Komlón lakunk tehát korzetileg ide tartozunk fogszabalyzo ügyileg, itt viszont egyetlen orvos van. Sajnos negatív tapasztalatom és rossz érzésem van vele szemben,a gyermek sem szeretne hozza járni. El vittem magán orvoshoz egy szakvéleményt kérni aki csak megerősített ezzel a rossz érzéssel kapcsolatban.Sajnos miutan meg tudtam mennyibe kerülne magán orvosnál fel rakatni a fogszabalyzot rögtön tudtam hogy bármennyire szeretném én ezt egyedülálló anyaként nem tudom megfizetni. Szeretnék valamilyen úton-módon bejutni a gyermekkel Pécsre a szajsebeszeti klinikára és ott csinaltatni a fogszabalyzot mert ez szintén OEP által támogatott. De mivel korzetileg nem oda tartozunk nem tudom van-e erre lehetőség és hogyan!? Miért fizessek több százezer forintot egy olyan dologért ami egyébként a töredékéért megjarna? Segítséget előre is köszönöm!

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Sajnos ebben nem tudunk konkrét információval szolgálni, mert magánpraxis vagyunk. Úgy gondolom a szabad orvosválasztás megilleti Önöket, így személyesen Pécsett  a klinikán érdekődjenek. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk