A fogorvos válaszol

fogszabályzó-foghúzás

K. Géza

Tisztelt Doktornő / Doktorúr!

Az én kérdésem a következő lenne. Pár hónapja lett felrakva az alsó fogsoromra fogszabályzó. Hely hiánya miatt azt javasolták, hogy a bal 1-es metszőt ki kell húzni. Megtörtént a húzás. Mennyi idő kell ahhoz, hogy annak a helyére a mellette lévő fogakat behúzzák? Mivel hát azért esztétikailag elég furcsán néz most ki, és hát a beszédet is viszonylag megnehezíti.

Előre is köszönöm szépen válaszát.

Válasz

Kedves Kérdező!

Pontos időt sajnos nem lehet mondani, ugyanis ez mindig esetfüggő. Az összes fog helyzetét látni kellene ehhez. Nyugodtan jelezze aggodalmát kezelőorvosának!

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk