A fogorvos válaszol

Fogszabalyzo

.

Jónapot kedves doktor úr/nő
Elvileg tökéletes a harapásom de a fogaim között rés van! Egyszer egy fogszabályzós aztmondta h nem kell nekem fogszabályzo,mert hogy miután leszednék a fogszabályzót utánna szétcsúcsnának a fogaim es megint lenne fogrésem. Az lenne a kérdésem hogy ez lehetséges e vagy, hogy egyálltalan igaz-e
Válaszukat nagyon megköszönném

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérdésére válaszolni csak fogszabályozó szakorovs kollégáink fognak tudni, egy alapos szájvizsgálat után.

A fogszabályozó kezelés nem akkor ér véget, amikor a fix készüléket leveszik. Ezt követően még sokszor évekig alkalmaznak az eredményt konzerváló „készülékeket”, ezzel biztosítva a hosszú távú sikert.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk