A fogorvos válaszol

Fogszabáyozási-végső esztétika igazítás

p. ádám

Kedves Doki! 🙂 27 éves vagyok, 1 és fél éve elkezdtem kezeltetni torlodott fogaimat, a felső fogsoromra fogszabályzó került. Arra keresem a választ, hogy 3 minimétert lennebb lehete hozatni az első 4 metsző fogam, hogy kiteljen a mosólyi’vem, úgy ahogy szeretném ( hatalmas szemfogaim vannak)! Illetve, hogy mennyire veszélyes, ez a művelet, úgy hogy nincs baj a fogi’nyemmel? Miután lekerűl a rögzi’tett készülék, sokkal jobban mozoghatnak a fogaim, mint szimpla kezelések esetében?
Válaszát nagyon szépen köszönöm! Tisztelettel!

Válasz

Kedves Kérdező!

Korrekt válasz sajnos csak szakorvosi konzultáció után biztosítani Önnek! Rendelőnkben Dr. Ficzere Ildikó kolléganőm, illetve Dr. Opyakin Viktor Doktor Úr áll rendelkezésére.

Üdvözlettel!

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk