A fogorvos válaszol

fogszilánk maradt bent a húzás után

Tisztelt doktorúr, doktornő!A páromnak szerdán volt egy szájsebészeten történő foghúzása (bal alsó 6-os), mert a gyökérkezelt fog gyökere elkezdett felszívódni. Még mindig fáj, és vasárap egy kis fogszilánk jött ki az üregből. Tegnap rájött, hogy még mindig van egy fogdarabka az üregben. Ez is ki fog lökődni magától? Meg lehet piszkálni otthon, vagy csak fogorvos veheti ki?Előre is köszönöm válaszát,Üdvözlettel:K. Edit

Válasz

A sebbe otthoni körülmények között nem szabad belenyúlni!

A húzás területéről először röntgenfelvétel készítése ajánlott, ezt követően érdemes dönteni a további beavatkozásokról.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk