A fogorvos válaszol

Fogszuvasodás

.

Tisztelt Uniklinik!
Télen voltam fogorvosnál a szemfogam tömték be…egészen a mai napig nem volt vele semilyen problémám,viszont nemrég elkezdett érzékeny lenni hidegre,melegre egyaránt! Illetve a két fogam között elkezdődött újból szuvasodni!
Mit tehetek ezellen?

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Keresse fel kezelőorvosát panaszaival, ha valóban szuvasodás található a fogán, azt el kell látni. A hőérzélenység kialakulhat visszahúzódott fogíny vagy fog nyaki kopás miatt is, panaszai okának kierítése meghaladja az online rovat lehetőségeit, ehhez is személyes orvosi találkozó, vizsgálat szükséges. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk