A fogorvos válaszol

Fogtályog

M. Annamária

Több fogam felett tályog van. Azt, szeretném kérdezni hogy ilyenkor egy alkalommal kihúzzák e az összes fogat, mert már nem menthetőek, és hogy, ez a beavatkozát helyi érzéstelenítéssel csinálják vagy több fog esetében szájsebészeten vagy kórházban altatásba is elvégzik. Rettegek a fogorvostól de még jobban attól hogy nagyon fájni fog a húzás mert az egyik fogamról most múlt el a gyulladás de még mindig érzékeny. Köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Magánrendelőkben akár altatásban is kérhető a beavatkozás.

Azt, hogy egy ülésben elvégzik-e a húzásokat, csak kezelőorvosa fogja tudni megmondani Önnek, aki ismeri az Ön anamnézisét, szedett gyógyszereit, illetve a pontos fogazati statuszát.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk