A fogorvos válaszol

fogtömés kiesése

Tisztelt Doktornő!Nekem egy olyan problémám van, hogy kiesett a fehér tömés a bal2-es fogamból, és sokan azt mondják , hogy ezentúl majd mindig ki fog esni.2 nap múlva orvosolják a problémát, de azt szeretném kérdezni ,hogy ilyenkor valóban ismét furnak a fogon, hogy betömjék vagy van más mód is?Illetve azt szeretném még kérdezni, hogy akkor valóban mindig kifog esni ez a tömés?Előre is köszönöm a válaszát és a segítségét!Tisztelettel: Kovács Anna

Válasz

A tömés méretétől nagy mértékben függ, hogy elő fog- e fordulni ez a probléma a jövőben, vagy sem. Abban az esetben, ha fog 4 felszínére kiterjed a tömés és az éli rész is tömőanyaggal van felépítve, akkor megfontolandó esztétikus, fémmentes korona készítése.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk