A fogorvos válaszol

fogtömés kiesése

Tisztelt Doktornő!Nekem egy olyan problémám van, hogy kiesett a fehér tömés a bal2-es fogamból, és sokan azt mondják , hogy ezentúl majd mindig ki fog esni.2 nap múlva orvosolják a problémát, de azt szeretném kérdezni ,hogy ilyenkor valóban ismét furnak a fogon, hogy betömjék vagy van más mód is?Illetve azt szeretném még kérdezni, hogy akkor valóban mindig kifog esni ez a tömés?Előre is köszönöm a válaszát és a segítségét!Tisztelettel: Kovács Anna

Válasz

A tömés méretétől nagy mértékben függ, hogy elő fog- e fordulni ez a probléma a jövőben, vagy sem. Abban az esetben, ha fog 4 felszínére kiterjed a tömés és az éli rész is tömőanyaggal van felépítve, akkor megfontolandó esztétikus, fémmentes korona készítése.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk