A fogorvos válaszol

fogtömés szükséges?

N. Gábor

Biztosító által szervezett éves szűrővizsgálaton csináltak teljes panoráma-röntgent ill. egy gyanús fogról kis-röntgent is. A felvételek digitális formában megvannak. Állítólag az egyik fogamat tömni kellene. Erről szeretnék Önöknél másodvéleményt kérni, ill. a beavatkozást elvégeztetni, ha tényleg szükséges. Tudnának erre egy árajánlatot küldeni, ill. milyen módon tudom Önökhöz eljuttatni a felvételeket?

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Röntgenfelvétel és vizsgálat hiányában pontos kezelési tervet nem áll módunkban sajnos kiállítani. Konzultációt (10.000 HUF) követően amennyiben valóban egy tömésre van szülsége, ennek ára 17.500-27.500 HUF között van, a tömés kiterjedésétől függően. 

Üdvőzlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk