A fogorvos válaszol

Fogtömés után fáj a fogam

Üdvözlöm.Kérdéssel fordulnék önhöz! Tegnap elmentem a fogorvoshoz mert volt egy lyukas fogam és rendbe akartam rakatni.Nem fájt nagyon a fogam csak éreztem hogy valami nincs rendben. Kifurta a fogamat aztán pedig kifeszítette vmivel hogy a tömés ne érjen a másik fogamhoz az nagyon fájt mert iszonyatosan sűrűek a fogaim és nincs köztük egy pici szünet se elégé vérzett az inyem, aztán pedig betömte fogszinűre tényleg nem is lehet látni hogy tömve van, de viszont azóta is fáj nem az az elviselhetetlen fájdalom de fáj. Ez mitől lehet? Normális ez? Nagyon pici lyuk volt a fogamon.. Ez vajon rosszat jelent? Mi ilyenkor a tehendő? Lehetséges hogy még az inyem miatt érzem a fájdalmat mert meg lett bojgatva?

Válasz

Elképzelhető, hogy a meggyötört íny okozza a fájdalmat, de esztétikus tömések készítését követően „normális” jelenség, ha 5- 7 napig fokozottan érzékeny a fog. Érdemes kímélni ezt a fogat.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk