A fogorvos válaszol

fogtömés utáni állkapocs fájdalom

Kb két hete tömtek egy régi tömött és alulszuvasodott fogamat. A fájdalom eleinte nőtt, de napok óta csökken. Viszont leginkább az állkapcsom fáj erősen, nem is fogam. Napok óta hőemelkedésem van, és a fejem is fáj. Mikor kaptam a szurit tömésnél hátul, már akkor fájdalmat éreztem, mintha nem ment volna jó helyre. A fogam él, kocogtatásra egyáltaln nem fáj, hidegre érzékeny, röntgen nem mutatott gyulladást. De mitől van akkor hőemelkedésem??

Válasz

Ha nincs a fog környezete megduzzadva és arcduzzanat sincs, akkor nagy valószínűséggel véletlenül esik egybe egy enyhe vírusfertőzés, amely hőemelkedéssel jár és a tömést követő regenerációs idő.

Abban az esetben, ha a panaszai 4- 5 napon belül nem enyhülnek, kérem keresse fel kezelőorvosát ismét!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk