A fogorvos válaszol

Fogtömés utáni fájdalom

J. Adrienn

Üdvözlöm! Egy kiesett fogtömést pótoltak, és a az új tömés után 5 nappal még fáj a fogam! Kaptam antibiotikumot, ami lassan elfogy de nem javul! Csak fajdalomcsillapitoval , tudok dolgozni! Nagyon mély tömést csinált az orvosom, annyit mondott hogy ez miatt fájdalom felléphet! Kisseb csomot érzek az álkapcsomnál!
Normális hogy eddig fáj???
Köszönettel Adrienn

Válasz

Kedves Adrienn!

Egy mélyebb tömést követően lehetnek panaszok egy foggal, kicsit fájdogálhat. Az antibiotikum teljesen felesleges erre az állapotra, ezt nem igazán értem, miért kapta, és mit várnak ettől. Antibiotikumot már gyökérkezelt, vagy arra szoruló fogak gyulladása esetén szoktunk felírni, amikor az akut szakba lép.

Amennyiben panaszai nem javulnak, valószínűleg gyökérkezelés válik majd szükségessé.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk