A fogorvos válaszol

Fogváltás

D. Diána

Tisztelt Uniklinik!
Kislányom áprilisban volt 4,5 éves. Kb. 1, 5 hete jelezte, hogy mozog az alsó metszőfoga, ami azóta ki is esett. Én egy kicsit korainak tartom, főleg hogy az első foga 11 hónaposan jött ki. A gyermekorvosunk javasolta, hogy kérdezzünk meg egy szakorvost, bár ő is kicsit korainak tartja, de nem gondolja, hogy abnormális lenne.
Előre is köszönöm válaszukat.
Tisztelettel:
Dobos Diána

Válasz

Kedves Diána!

Tankönyv szerint 6 éves kor környékén kezdődik a fogváltás, bár egyre több gyermeknél látjuk, hogy korábban indul be ez a folyamat.

Pontosat természetesen csak gyermek fogszakorvos kolléga fog tudni Önnek mondani, miután megvizsgálta gyermekét. Elképzelhető, hogy egy röntgenre is szükség lehet.

Rendelőnkben Dr. Nyúzó Brigitta kolléganőm fogadja a piciket, keressék őt bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk