A fogorvos válaszol

fogzománc törés

Kedves Dr!A tegnapi napon evés közben lettem figyelmes arra, hogy a bal ötös fogammal valami nincs rendben. Mikor belenéztem a tükörbe láttam, hogy az épp fogamról letört a fogzománc kívülről, de a fogam teljesen épp maradt. Van esély arra, hogy ezt meglehet csinálni foghúzás vagy akár teljesen új fogat kell rá építeni?Előre is köszönöm!

Válasz

Elsődlegesen mindig a fog megmentése a cél. Szájvizsgálat és röntgefelvételek készítését követően lehet megmondani, hogy milyen metódussal lehet a fogat megtartani. Csak abban az esetben kell a fogat eltávolítani, ha a szuvasodás, vagy a fog törése csontszél alá került.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk