A fogorvos válaszol

Fogzománc

V. Keresztnév

Jó napot kívánok.Ma voltam a fogorvosomnál és azt mondta hogy a genetikám miadt szuvasodnak könnyen a fogaim(csak csap vizet iszok,nem eszek édességet csak nagyon ritkán,naponta 2szer mosok fogat és 1szer használok fogselymet).És én nem akarom hogy az összes fogamat betömjék vagy kihuzzák.Lehet ez ellen tenni esetleg valamit?Esetleg a vitaminok segitenének?Vagy esetleg erre van gyógy mod?Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Pontos választ sajnos csak személyes konzultációt követően tudunk adni, amikor egyértelművé válik számunkra, hogy mi a gond.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk