A fogorvos válaszol

Frontfog tömése

Tisztelt Doktor Úr!A kérdésem a következő lenne! A mai napon tömték a bal felső 1es fogam! Kb a fogam 1/3 részét függőlegesen szétfurták mert eléggé szuvas volt belül is! A doki nagyon szépen megcsinálta észre sem venni h a 1/3 fogam tömés ha szemből nézzük! Azt mondta h sokáig fogja birni ez a tömés! Nem félő ha ráharapok valamire akkor a fogam tömött része letörik? Meddig birják ezek az uj fényre kötő tömések??? Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Az adhezív (felszín savas „maratása” + ragasztó + tömőanyag) technikának és az egyre ellenállóbb anyagoknak köszönhetően ez tartós megoldásnak tekinthető, amennyiben megfelelő volt a kivitelezése. A leírásból következtetve a kollega pedig korrekt és esztétikus munkát végzett.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk