A fogorvos válaszol

fülfájás- fogfájás, panorámaröntgen-nyálmirigy

Kiss Rita

Tisztelt Doktor úr/ nő!

Az lenne a kérdésem, hogy létezhet-e olyan, hogy maga a fog (mély tömésű) nem fáj, viszont a fül igen? A másik kérdésem pedig, hogy panorámaröntgenen látszik-e, ha a nyálmirigyekkel bármilyen gond lenne, vagy nem feltétlenül, látszanak-e egyáltalán a nyálmirigyek??

Válaszukat előre is köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

 

Amennyiben fülbe sugárzó fog eredetű fájdalma van, akkor az adott fog vagy környéke közvetlenül is panaszos. Ha foggal nincs probléma, de fülfájdalom fennáll, javaslom orr-fül-gégészeti rendelés felkeresését.
A röntgeneken, így a panorama röntgenen sem látszanak a lágyrészek, legfeljebb az olyan, röntgenárnyékot adó képlet látszhat, mint a nyálkő.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk