A fogorvos válaszol

Fülzúgás

G. Adrienn

Tisztelt Doktor úr/Doktornő!
2 és fél hónapja fülzúgásom van. Gyanakszom állkapocs problémára. A fülemben semmi elváltozás nincs mégis fülbe nyilaló fájdalmat vannak. Rágás közben pattogó-kattogó hangokat hallok. Esetenként a rágás is néha jobban néha kevésbé fáj. Illetve az arcom és az állkapcsom is néha zsibbad, fáj. Lehet, hogy ez okozza a fülzúgásom?
Előre is köszönöm válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

A panaszok leírása alapján nagy valószínűséggel állkapocs ízületi problémáról illetve a környező izmok túlterhelődéséről van szó, amik gyakran orvosolhatók megfelelő izomrelaxációs gyakorlatok és torna alkalmazásával. Rendelőnkben Dr Sápi Béla kollégánk foglalkozik hasonló esetek kezelésével, keresse őt bizalommal!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk