A fogorvos válaszol

Furcsa képződmény nyelv alatt

.

Tisztelt Fogászat,

az alábbi problémával kapcsolatban szeretnénk első körben előzetes konzultációt kérni Önöktől.
Fiunk (13 éves) a hétvégén jelezte, hogy valamit érez a nyelve alatt, megnéztük, és valóban látunk ott egy furcsa képződményt k.b. 5/5/5 mm. Nem aftának tűnik. Fényképet nem látom, hogy tudnék csátolni. Az Önök kompetenciájába tartozhat ennek a kezelése? Mi lehet a teendőnk ezzel?
Segítségüket előre is köszönjük.

Üdvözlettel:
D. V.

Válasz

Kedves Kérdező!

Természetesen javaslom, hogy keressenek fel fogorvost a panasszal. Addig is fényképt emailen tudnak küldeni az [email protected] címre, ha az alapján lehet mit mondani, természetesen adunk javaslatot esetlegesen szükséges kezelésre. Szükség lenne még néhány információra: mióta van az elváltozás a gyermek szájában, okoz-e fájdalmat, változtatja-e a méretét.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk