A fogorvos válaszol

Gennyes csomó az ínyen mitől lehet?

.

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!2 évvel ezelőtt a jobb hátsó rágó fogamat sajnos ki kellett húzni, mert ciszta volt alatta és sok problémát okozott. Akkor sem gyógyult normálisan, mert elég sok szilánk maradt benne, és azok menet közben jöttek ki. pár hónappal ezelőtt nem emlékszem hogy mi történt de egyszer csak egy kis fehér gennycsomó alakult ki a helyén, amely fogmosással kipukkan, vagy ha én kipukkasztom, lefertőtlenitem el is múlik 1-2 napra, egészen addig amig valami olyan étel hozzá nem ér ami megsérti és kezdődik minden előlről. Igazából nem fáj csak amikor már nagyon megtelik gennyel. Amikor kitisztul, nem piros a helye csak kicsi bemélyedés van már ott az inyemen. Nem tudom hogy hova forduljak, mert nagyon meg vagyok ilyedve nehogy daganat legyen, illetve remélem hogy nem rákos már. Menjek el röntgenre vagy szájsebészetre? Tanácstalan vagyok. Szeretnék ebben segitséget kérni illetve remélem addig is tudnak olyan információt adni ami megnyugtat hogy nem rákos daganat.Ahhoz a doktorhoz nem szeretnék fordulni aki kihúzta. Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel: N. Eszter

Válasz

Kérem, keresse fel fogászati központunkat vagy kezelőorvosát!

A duzzanat hátterben mechanikai sérülést követően az íny alá zárult gyulladás, fogelhalás,… is állhat. Mindenképpen szükséges lenne egy szájvizsgálat és röntgenfelvétel készítése!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk