A fogorvos válaszol

gennyes foghely

Tisztelt Dr.Nő/ÚrAz a problémám,hogy pénteken elmentem a fogászatra kihúzatni az egyik fogam,még nem fájt,de nagyon rossz vol,meg akartam előzni a fogfájást.Ki is húzták,amint elmult az érzéstelenítő hatása úgy nőtt a fájdalom.”Rendben,hisz már húttak fogatés akkoris érzékeny volt a helye”.Egész éjjel nem aludtam,szombaton a munkahelyemen már az mondtam ,hogy megőtülök,pedig vettem be fájdalomcsillapítót.Szombat este már nem bírtam tovább elmentem a fogászati ügyeletre,tett a fogam helyére egy darab gézt valami borzalommal átitatva és azt mondta,hogy azt másnap vegyem ki egy csipesszel.Bár az éjszakát végigaludtam,de vasárnap reggel már megint fájt,kivettem a gézt,tele volt gennyel,most is gennyes és egyre jobban fáj megint.Az szeretném kérdezni,hogy ebben az esetben mit tegyek?Hova mennyek?Vagy hogyan kezelhetem itthon.

Válasz

A fogmeder gyulladása esetén gyógyszeres gézcsíkot helyezünk az eltávolított fog helyére. Ezt 3-4 alkalommal is megismételjük, míg a panaszok jelentősen és tartósan enyhülnek! Azt javaslom, keressen fel ismételten egy szakembert az utókezelés folytatása céljából!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk