A fogorvos válaszol

gennyes foghely

Tisztelt Dr.Nő/ÚrAz a problémám,hogy pénteken elmentem a fogászatra kihúzatni az egyik fogam,még nem fájt,de nagyon rossz vol,meg akartam előzni a fogfájást.Ki is húzták,amint elmult az érzéstelenítő hatása úgy nőtt a fájdalom.”Rendben,hisz már húttak fogatés akkoris érzékeny volt a helye”.Egész éjjel nem aludtam,szombaton a munkahelyemen már az mondtam ,hogy megőtülök,pedig vettem be fájdalomcsillapítót.Szombat este már nem bírtam tovább elmentem a fogászati ügyeletre,tett a fogam helyére egy darab gézt valami borzalommal átitatva és azt mondta,hogy azt másnap vegyem ki egy csipesszel.Bár az éjszakát végigaludtam,de vasárnap reggel már megint fájt,kivettem a gézt,tele volt gennyel,most is gennyes és egyre jobban fáj megint.Az szeretném kérdezni,hogy ebben az esetben mit tegyek?Hova mennyek?Vagy hogyan kezelhetem itthon.

Válasz

A fogmeder gyulladása esetén gyógyszeres gézcsíkot helyezünk az eltávolított fog helyére. Ezt 3-4 alkalommal is megismételjük, míg a panaszok jelentősen és tartósan enyhülnek! Azt javaslom, keressen fel ismételten egy szakembert az utókezelés folytatása céljából!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk