A fogorvos válaszol

Gennyes foghúzás utáni gyulladás

KEDVES Doktornő,Multhéten kihuzták az sztk-ban 4-es ggökértkezelt fogamat amin a gyökértömés után gennyzacsko alakult ki.A huzás után jol láthato volt a gennyzacsko a kihuzott fogon ezért nem aggodtam,de utána pár nappal begyulladt a huzás helye vissza mentem az sztk-ba ahonnan beutaltak a szentkirályi utcai szájsebészetre.Ma kikaparták megint a huzás helyét mintha megint kihuzták volna és reménykedem hogy nem lesz semmi gond.Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor mit tudok enni meg hogy mossak fogat hogy a vérdugot ne öblitsem ki mi erre a megoldás.Még lenne egy kérdésem hogyha megint problémám lenne esetleg tudnánk-e fogadni a rendelöjükben sürgöségi ellátásban,én zugloban lakom és nagyon szinpatikus a honlapuk nekem és szeretnék önöknél folytatni a további beavatkozásokat.A kolléganöm ajánlotta önöket ő évek ota magukhoz jár.Elöre is köszönöm válaszát.

Válasz

Természetesen tudjuk Önt fogadni rendelési időnkben: hétfőtől szombatig reggel fél8-tól este 8-ig.

Nem szabad tejterméket fogyasztani az elkövetkezendő napokban. Nem szabad öblögetni fogmosás után sem, csaj kicsorgatni a fogkrémes nyálat a szájából!

Abban az esetben, ha hőemelkedése lesz antibiotikum szedése ajánlott.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk