A fogorvos válaszol

Gennyzacskó

.

Mit tehetnék?
Inkább várjak pár napot míg el tudunk menni egy orvoshoz?
3 éves fiamnak van egy gennyzacskó az ínyén de már 3 hete.. Volt már neki egyszer de akkor egy hét alatt eltűnt kb, akkor fájt neki de most nem fáj neki azóta mióta ott van, kapott rá most is antibiotikumot és egy hete voltunk vérvételen ahol gyulladást nem mutatott az eredmény, orvoshoz azért nem mentem vele vissza mert egyszer olyan mintha múlna és már szinte nem is látszik aztán hirtelen újra látszik hogy egy csomóka és van is benne váladék.. Olyan mintha nem tudna távozni neki belőle a genny már az is eszembe jutott hogy kicsit megpiszkalom és valamivel aztán fertőtlenítem neki de ezt magamtól nem merem.. Elmulik magától vagy ebből nagyobb baja is lehet?

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban, szájvizsgálat és röntgen nélkül nem tudjuk megállapítani, hogy mi lehet a gond, így a kialakult helyzet kezelési lehetőségeit sem tudjuk felvázolni Önnek.

Kérem keressen fel egy gyermek fogszakorvos kollégát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk