A fogorvos válaszol

Gnatlógiai kezelések

Tisztelt Uniklinik!

Másfél hónapja a jobb fülem hallójáratánál kezdtem nyomásszerű fájdalmat érezni, ami reggelente erősebben, nap közben enyhébben jelentkezett. A szakrendelés nem találta fül-orr-gégészeti okát a fájdalomnak.
Időközben a jobb alsó bölcsességfogam mögötti íny bedagadt, de fogfájásom nincs. Viszont a jobb oldalon az állkapcsot mozgató izom húzódása egyre határozottabban érezhető. Egyszer-kétszer kisugárzott a fájdalom a halánték felé is.
Ezek alapján felmerült, hogy állkapocsízületi probléma lehet az ok. Szeretném megkérdezni, hogy milyen kezelési lehetőségek vannak erre, mert sajnos a honlapjukon a gnatológiai konzultáción kívül mást nem találtam. Szintén érdekelne, a különféle lehetséges kezelések nagyságrendi költségvonzata.

Előre is köszönettel:

Bíró Attila

Válasz

Kedves Attila!

Gnatológiai kezelések alatt egy eléggé széles palettát értünk. Az egyszerű, otthon is végezhető tornától kezdve az egyéni állkapocs mozgások bemérését követő, komplett harapásemelés, vagy akár az ízületet  is érintő, komolyabb orthognat műtétig sokminden belefér ebbe a kategóriába.

Fentiek miatt még tájékoztató jellegű árakat sem tudunk kiírni ebben a témakörben, a kezelések annyira személyre szabottak.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk